Concert pascal
MOPAN Suceava

Localitatea Kraljevo, din Serbia, a găzduit, în acest week-end, a 18-a ediție a Campionatului Balcanic de Juniori U18 (Balkan Athletics U18 Championships 2021), un important concurs de atletism inclus în calendarul competițional internațional al anului 2021. Competiția este adresată atleților din categoria Juniori 2 (Under 18) din state precum Austria, Slovenia, Bulgaria, Grecia, Croația, Serbia, România, Republica Moldova, Turcia, Armenia, Ucraina, Azerbaijan, Kosovo, Georgia ,Bosnia și Herzegovina, Cipru, Israel, Muntenegro .

La finalul competiție sportivii dornenii au reușit rezultate răsunatoare. Claudia Ionela Costiuc reușeste să obțină medalia de argint în proba de 800 metri. O altă medalie dar de aur a obținut Pop Adelin sportiv legitimat la CSȘ Hunedoara dubla legitimare cu CSM Dorna Vatra-Dornei în proba de 800 metri. Pe poziția a 6 în proba de 400 metri a sosit sportivul dornean Covasneanu George David.

Prâsneac Cristian antrenor-profesor la CSM Dorna Vatra-Dornei a declarat: ”Sunt foarte încântat de evoluția sportivei mele în acest concurs. Claudia a participat în luna Iulie la Campionatul European U 20 Tallinn –Estonia. În acestă competiție s-a acidentat și șefa delegației nu m-a anunțat nici în timpul competiție , nici cînd a ajuns în țara că sportivă mea s-a acidentat. La întoarcerea ei în țara împreună cu clubul am luptat să o recuperîm cît mai urgent șă poată intra din nou în circuit . Aș vrea să mulțumesc și celor care ne-au sprijinit la acestă deplasare Primăria și Consiliul Local Vatra-Dornei , Aqua Carpatica , Hotel Silva Vatra-Dornei și Soriterm Vatra-Dornei”.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava