Concert pascal
MOPAN Suceava

Alin Firfirică, studentul Facultăţii „Ştefan cel Mare” din Suceava a reuşit să câştige medalia de argint la Jocurile Mondiale Universitare găzduite de oraşul italian Napoli. Firfirică a încheiat pe locul al doilea proba de aruncare a discului, cu o aruncare ce a măsurat 63,74 metri, fiind devansat doar de Matthew Denny (Australia), care a reuşit 65,27 metri. Pe locul trei s-a clasat Henning Prufer (Germania), cu 63,52 metri.

„Ne bucură acest rezultat, care reprezintă o performanţă deosebită. Să nu uităm că Jocurile Mondiale Universitare sunt pe locul al doilea după Olimpiadă ca număr de participanţi, la Napoli, spre exemplu, fiind prezenţi mai mult de 10.000 de concurenţi din toată lumea. Acesta este al doilea titlu de vicecampion mondial universitar pentru Alin Firfirică, după cel cucerit în urmă cu doi ani, la Taipei”, a precizat directorul Clubului Sportiv Universitar din Suceava, Sorin Raţă.

Argintul lui Alin Firfirică este a doua medalie a atletismului românesc la Jocurile Mondiale Universitare 2019, după bronzul Florentinei Iuşco, la săritura în lungime.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava