Concert pascal
MOPAN Suceava

Atleta Clubului Sportiv Municipal Suceava, câmpulungeanca Andreea Doroftei, a reușit un nou rezultat notabil la nivel internațional, după ce a câștigat medalia de argint în proba de 5.000 de metri la Campionatul Balcanic pentru juniori I ce a avut loc zilele trecute în Turcia. Sportiva pregătită de Erzilia Țâmpău a făcut o cursă bună și a condus primii 3 kilometri, dar a fost depășită de o atletă din Turcia, pe care n-a mai putut s-o întreacă în ultimii 2 kilometri.

În primul an de junioare I, Andreea Doroftei este la a cincea medalie balcanică, după ce acum trei ani câștiga aurul la 1.500 de metri junioare II și argintul, în 2015, la 3.000 de metri, la junioare I, iar în 2014 câștiga locul II în concursul individual al Campionatului Balcanic de Cros pentru junioare II și aurul cu echipa României, la aceeași ediție.

„Această medalie de argint este un rezultat bun, chiar foarte bun, dacă ne gândim că Andreea este abia în primul an de junioare I. Până acum a făcut un sezon foarte bun, cu multe medalii și sper să continue la fel și la concursurile ce urmează. Mulțumim Primăriei și Consiliului Local Suceava pentru sprijinul financiare pe care ni-l acordă în pregătire și la concursuri, dar și tuturor celor ce ne ajută și cred în noi”, a explicat antrenoarea Andreei de la CSM Suceava, Erzilia Țâmpău.

Pentru Andreea urmează Campionatul Național pentru seniori și tineret, acolo unde va lupta pentru o medalie la tineret, dar și Campionatul Național pentru juniori I, unde este favorită la o medalie în mai multe probe. Mai mult, în toamnă, antrenoarea Erzilia Țâmpău speră ca eleva sa să meargă foarte bine la naționalele de cros, dar și la Campionatul Balcanic și cel European.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava