Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe parcursul săptămânii trecute, micii handbalişti juniori IV de la Clubul Sportiv Universitar din Suceava au participat, la Braşov, la turneul final al Campionatului Naţional de handbal pentru juniori IV. Universitarii pregătiţi de antrenorii Vasile Boca şi Daniel Ionasciuc au reuşit să ajungă până-n ultima fază a competiţiei după o evoluţie foarte bună la turneul pe Euro-Regiunea RO 1, care a fost organizat la Suceava şi unde au obţinut cinci victorii din cinci meciuri disputate, şi mai apoi la Vaslui, la turneul semifinal, unde sucevenii au reuşit alte patru victorii clare, din patru meciuri.

Efortul depus de micii handbaliști suceveni în acest sezon competițional a fost răsplătită din plin pentru că ei au reușit să urce pe treapta a doua a podiumul de premiere la finalul competiției.
CSU Suceava a început cu dreptul turneul final câştigând toate cele trei meciuri din grupa în care a fost repartizată, calificându-se de pe primul loc în Grupa Principală. În primul meci sucevenii au trecut de ACS Academia Junior Ploieşti cu scorul de 15–10, în al doilea au învins pe Sporting Ghimbav, scor 24–12, iar în ultimul meci au dispus de LPS Târgu Jiu, scor 26–17.

În urma acestor rezultate, CSU Suceava s-a calificat în grupa principală a turneului finală acolo unde a avut ca adversare echipele HC Odorheiu Secuiesc și LPS Vaslui.

Formația suceveană s-a descurcat bine și în Grupa Principală șI s-a calificat în semifinale. În această fază a competiției, CSU Suceava a întâlnit gruparea AH Minaur Baia Mare pe care a învins-o cu scoul de 24-21.

În marea finală, CSU Suceava a acuzat oboseala turneului și accidentarea unui jucător important, Codrin Dascălu, fiind învinsă de CSM București cu 28-21. Echipa suceveană, alcătuită doar din bucovineni, merită toate felicitările, performanța lor fiind una demnă de toată lauda. Se dovedește încă o dată că handbalul sucevean are resurse.

Clubul Sportiv Universitar din Suceava abordează turneul final cu un lot format din sportivii: Alexandru Haluca, Mario Tarnovetchi, Matei Mamciuc, Ionuţ Pascuţ, Emanuel Şerban, Iustin Dănilă, Teodor Moşneagu, Codrin Dascălu, Claudio Zaharia, Andrei Raţă, Teodor Ilucă, Alexandru Radu, Cătălin Mujdei, Rareş Ostafe, Luca Cazac şi Ianis Chiruţ.

Medalie de argint pentru echipa CSU Suceava, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava