MOPAN Suceava

Echipa de lupte greco romane LPS Suceava a reușit și-n acest an să urce pe podiumul Campionatului Național de Lupte Greco Romane, după ce anul trecut a devenit campioană națională la Suceava. Chiar dacă față de anul trecut au rămas doar trei componenți și s-a făcut schimbul de generații, luptătorii pregătiți de Valerică Gherasim și Andrei Bolohan au avut o evoluție foarte bună, devenind vicecampioni naționali la turneul final de la Odorheiu Secuiesc, după o finală pierdută la mare luptă. Sucevenii au disputat finala pentru aur în compania echipei LPS Slatina și au terminat la egalitate la meciuri, 5 – 5 și 22 – 22 la puncte, adversarii având un tuș în plus, ce le-a adus titlul. Din lotul sucevean, în finala pentru aur s-au remarcat cinci sportivi, care și-au câștigat meciurile, George Mihai (46 kilograme), Marius Blându (58 kg), Alexandru Dosoftei (63), Adrian Agache (68) și Teodor Chira (100). Din echipa LPS au făcut parte și sportivii Andrei Zubaș (42), Codrin Maxim (50), Daniel Potoschi (54), Andrei Huțanu (76), Marian Ion (85), Andrei Rusu (65) și Daniel Mănălăchioaie (100).
„A fost cea mai disputată și echilibrată finală a acestor naționale, în care diferența s-a făcut la un sigur tuș. Având în vedere că am făcut schimbul de generații, această medalie este o performanță pentru clubul nostru. Mulțumim părinților, copiilor ce au luptat, profesorilor, ISJ Suceava, Consiliului Local și Primăriei Suceava, dar și Consiliului Județean pentru sprijinul acordat”, a declarat antrenorul Valerică Gherasim.
La primele două turnee de calificare, sucevenii au reușit să se califice la turneul final de pe locul doi, iar la finală au învins fără probleme celelalte patru participante, inclusiv LPS Botoșani, echipă ce aspira la un loc mai sus de bronz.
La finalul acestei săptămâni, luptătorii suceveni vor participa la un concurs internațional ce va avea loc în Republica Moldova.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava