MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute la Satu Mare s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de lupte Greco-romane pe echipe pentru juniori II. Performanţa şcolii sucevene de lupte Greco-romane este absolut remarcabilă, bucovinenii urcând pe podiumul de premiere pentru a opta oară consecutiv.

Luptătorii suceveni pregătiţi de profesorii Valerică Gherasim şi Andrei Bolohan au început turneul final cu o victorie clară în faţa gazdelor de la Satu Mare pe care i-au întrecut cu 8-2. De menţionat faptul că aceste două echipe au fost singurele cu sportive crescuţi în pepiniera proprie. În al doilea meci al competiţiei, LPS Suceava a pierdut la limită cu 4-5 în faţa formaţiei din Slatina. Al treia dispută pentru suceveni a fost cedată clar în faţa echipei CS Heracle Timişoara cu 2-8.

În cel de-al patrulea meci, pentru că sistemul de desfăşurare al Campionatului Naţional pe echipe a fost fiecare cu fiecare, LPS Suceava a depăşit echipa LPS Botoşani cu 7-3. În disputa decisivă pentru medalia de argint, LPS Suceava a trecut de CS Botoşani cu 6-4.

“Îi felicit pe sportivii noştri pentru efortul depus, cu menţiune specială pentru Adrian Agache şi Tudor Ursache, care au câştigat toate partidele disputate. Echipa noastră s-a autodepăşit în meciul pentru medalia de argint şi merită apreciaţi.
Mulţumim Inspectoratului Şcolar Judeţean, conducerii şi profesorilor de la LPS Suceava, Palatul Copiilor, pentru susținerea acordată dar şi prietenilor noştru Sevi Ocu Caba de la Restaurantul “Melody” şi Paul Popovici de la Euro Express Full, pentru ajutorul lor constant” a declarat antrenorul Andrei Bolohan.

Din echipa de lupte Greco-romane juniori II a LPS Suceava au făcut parte sportivii:
Alin Sluşariuc – categoria 42 de kilograme, Andrei Zubaş – categoria 46 de kilograme, Marian Hangaleţ – categoria 50 de kilograme, Ioan Moisei – categoria 54 de kilograme, Andrei Rusu – categoria 58 de kilograme, Tudor Ursachi – categoria 63 de kilograme, Răzvan Mihalache – categoria 69 de kilograme, Mihai Căldăraru – categoria 76 de kilograme, Adrian Agache – categoria 85 de kilograme şi Teodor Chira – categoria 100 de kilograme. Alexandru Georgiţă şi Angel Poclitar au fost rezerve.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava