• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Revine a realizat un parcurs de excepție la ediția 2013 a Cupei României la minifotbal care s-a disputat la finele săptămânii trecute la Piatra Neamț. În primul meci din faza grupelor, formația condusă de Iliuță Trandafir și Ovidiu Ciobanu s-a impus la limita, scor 1-0, în fața grupării Arsenal Constanța. “Alb-verzii” și-au asigurat victoria printr-un gol semnat de Claudiu Sevaciuc.
În al doilea meci, Revine a trecut cu Mobile Focșani cu 5-4 după penaltiuri. La finele timpului regulamentar de joc scorul a fost 3-3. Portarul Pascal a fost senzațional la loviturile de departajare.
Echipa suceveană nu s-a oprit aici și a trecut și de Seroussi Iași pentru ca apoi să învingă și formația din Baia Mare cu 4-3 după penaltiuri. Berezoschi a înscris de două ori în timpul regulamentar, pentru ca portarul Pascal să apere din nou un penalty decisiv.
În sferturile de finală Revine a jucat cu echipa din Deva pe care a învins-o clar cu 3-0 prin punctele marcate de Bijec, de două ori și Botezatu.
Gruparea Revine condusă de Iliuță Trandafir și Ovidiu Ciobanu a dipsutat semifinal împotriva formației Cora Pantelimon pe care a învins-o cu 3-2.
În finala mare, Revine a avut ca adversară echipa Consiliului Județean Buzău. Sucevenii au acuzat oboseala din zilele precedente și au cedat cu 2-4. Pentru formația Revine a înscris Bijec de două ori.
Așadar, la prima participare a ei într-o competiție de nivel național, echipa de minifotbal Revine a reușit să se claseze pe un excelent loc secund. Toți jucătorii și cei care s-au ocupat de această formație merită toate felicitările.
Revine a mizat pe următorii jucători: Pascal – Berezoschi, Ov. Ciobanu, Popescu, Sevaciuc, V. Romașcan, Gavriliuc, Cristi Munteanu, Fl. Turineac, Beleca si Bijec, Botezatu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava