Concert pascal
MOPAN Suceava

Pugilistul Dumitru Vicol de la CSM Suceava a avut o comportare excelentă la Campionatele Naţionale de seniori care s-au desfăşurat pe parcursul săptămânii trecute la Circul Globus, din Capitală. Sportivul pregătit de Andu Vornicu a avut un parcurs notabil în cadrul categoriei 69 de kilograme, izbutind să câştige de o manieră entuziasmantă primele trei confruntări disputate în compania unor adversari cu nume. Pugilistul în vârstă de 21 de ani a trecut pe rând, aşadar, de timişoreanul Lazăr Mihai, de Alberto Calotă (Steaua Bucureşti) şi Baias Tomas (Universitatea Cluj), ajungând în postura de a lupta cu centura de campion pe masă. Din nefericire, accidentarea la umăr pe care a suferit-o chiar în duelul din primul tur, cu Lazăr Mihai, s-a agravat pe parcurs, astfel că sportivul sucevean nu a fost lăsat de medici să urce în ring în meciul decisiv pentru titlu, unde ar fi trebuit să-l înfrunte pe stelistul Marian Piţa.
„Dumitru Vicol a făcut un turneu senzaţional şi cred că dacă nu intervenea acea nedorită accidentare avea toate şansele să devină campion naţional. Era pregătit din toate punctele de vedere, i-a impresionat plăcut pe toţi cei prezenţi. Este frustrant să munceşti atât şi să ratezi titlul naţional de-o aşa manieră, însă este un băiat tânăr, de mare caracter, şi sunt sigur că va mai ajunge pe viitor într-o asemenea postură. Trebuie să rămână doar la fel de serios”, a declarat antrenorul Andu Vornicu, care a dorit să mulţumească pentru sprijin Primăriei Suceava, Clubului Sportiv Municipal şi oamenilor de afaceri Mihai Ududec, Sergiu Rotari, George Turtureanu şi Ştefan Mandachi.
Prin această medalie de argint, Dumitru Vicol a egalat performanţa unui alt sucevean, Nicu Berariu, care în urmă cu şapte ani urca pe treapta a doua a podiumului de premiere la Naţionalele de seniori, la categoria 91 de kilograme.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava