Concert pascal
MOPAN Suceava

Sucevanul Constantin Huţuleac, component al lotului naţional de lupte greco-romane al României, a reuşit să cucerească medalia de bronz la turneul internaţional ”Petko Sirakov-Ivan Iliev”, la Varna (Bulgaria). Alături de el, alţi 10 sportivi au urcat pe podium de premiere.

Medaliile de aur au venit la feminin, fiind aduse de Ștefania Priceputu (cat. 44 kg) și de Simona Pricob (cat. 53 kg). Tot la cat. 53 kg, Mihaela Bărbulescu a pierdut meciul pentru bronz și s-a clasat pe locul 5, potrivit site-ului Federației Bulgare de Lupte.

România a reușit patru clasări pe locul al doilea, dintre care două la greco-romane, prin Geani Ioniță (cat. 98 kg) și suceveanul Constantin Huțuleac (cat. 130 kg). Celelalte două medalii de argint au fost aduse de Kriszta Incze (cat. 63 kg) și Alexandra Anghel (cat. 69 kg).

Cele cinci medalii de bronz au fost obținute de Ionuț Caraș (cat. 85 kg), la greco-romane, de Maria Cioclea (cat. 48 kg), de Denisa Fodor (cat. 55 kg), Mădălina Caia (cat. 58 kg) și Cătălina Axente (cat. 75 kg). Simona Tudor s-a clasat pe locul 4 la cat. 55 kg, iar Maria Larisa Nițu pe 5 la cat. 75 kg.

La lupte libere, în limitele cat. 65 kg, Roman Dukov a ocupat locul 7, iar Maxim Fricățel s-a clasat pe 8, în timp ce Cristian Surugiu a terminat pe 9 la cat. 61 kg.

La greco-romane, Răzvan Arnăutu a fost al cincilea la cat. 59 kg, Alexandru Trandafir a terminat pe 12, iar Claudiu Emanuel Pal pe 15. La cat. 66 kg, Mihai Irinel Botez s-a clasat pe 9, iar Alexandru Solomon pe 12. Florin Ghiorghe a terminat pe 9 la cat. 71 kg, iar Ovidiu Dimitru pe 13.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava