Concert pascal
MOPAN Suceava

Hipodromul din Parcul „Nicolae Romanescu“ din Craiova a fost sâmbătă gazda Campionatului Național de Cros, competiție organizată de Federația Română de Atletism. Sportivii de la CSM Dorna Vatra Dornei, pregătiți de Cristian Prâsneac s-au descurcat din nou admirabil reușind să cucerească două medalii.

Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere a urcat din nou Dorin Andrei Rusu, campion național în proba de 6.000 de metri la categoria junior I. Această performanță îi permite tânărului atlet Rusu să participe la Campionatul Balcanic de Cros care va avea loc în data de 18 noiembrie în localitatea Canakkale din Turcia și la Campionatul European de Cros din 11 decembrie care se va desfășura în localitatea Samorin din Slovacia.

Cea de-a doua medalie a sportivilor dorneni a fost una de bronz în proba pe echipe. Din formația CSM Dorna Vatra Dornei au făcut parte Andrei Dorin Rusu, Marius Rădoi, Claudiu Mihăescu și Alexandru Miron.

”Sunt mulțumit de faptul că Dorin Andrei Rusu și-a îndeplinit obiectivul propus și sperăm la medalii la competițiile internaționale care vor urma. lMulțumesc în primul rând Primăriei Vatra Dornei pentru susținerea constant și partenerilor noștri care ne sprijina pentur a face performanță, Aqua Carpatica, Romanel, Coloana Center Vatra-Dornei și West Oximoro Vatra-Dornei” a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava