• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În pofida faptului că este încă junior I, luptătorul Adrian Agache, de la Clubul Sportiv Municipal Suceava, a reuşit o nouă performanţă la nivel naţional, de această dată la Cupa României de seniori. Component al lotului naţional de seniori, Adrian Agache a câştigat medalia de aur la Cupa României de seniori, la categoria 77 de kilograme. În competiţia care a avut loc la Constanţa, Adrian a reuşit să câştige toate cele patru meciuri programate la categoria sa, două prin superioritate tehnică. În finală, luptătorul sucevean s-a impus cu scorul de 5–3 în faţa câştigătorului de anul trecut al Cupei României la această categorie, Florin Gheorghe, sportiv cu un an mai mare decât suceveanul, ce a fost în acest an la lotul naţional de seniori.

În acest an, Adrian Agache a reuşit să câştige titlul de campion naţional individual la juniori I, titlul de vicecampion al României la tineret şi medalia de bronz la Campionatul Naţional pentru seniori, toate la categoria 77 de kilograme. Mai mult, Adrian, alături de colegul său Teodor Chira, de la CSM Suceava, a participat la Campionatul Mondial de tineret, ce a avut loc în toamnă, la Bucureşti. La finalul acestei săptămâni, cei doi, alături de ceilalţi colegi, vor lupta pentru o medalie la Campionatul Naţional de juniori I pe echipe, ce va avea loc la Odorheiu Secuiesc, iar în perioada 14-16 decembrie, la Putna, la Cupa României de juniori I.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava