• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Recent, la Bucureşti s-a desfăşurat etapa finală a Campionatului Naţional de copii I, competiţie la care a luat startul şi atletul dornean Alexandru Prâsneac. Legitimat la Clubul Sportiv Municipal Dorna din Vatra Dornei, club finanţat de Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Vatra Dornei, atletul pregătit de antrenorul Cristian Prâsneac a reuşit să câştige medalia de aur în proba de 800 de metri, după o cursă în care a condus de la un capăt la celălalt şi a câştigat fără emoţii, în stil de campion. Alexandru Prâsneac a reuşit în acest an să câştige probele de 800 şi 200 de metri la Campionatul Naţional de sală la copii I, dar şi pe cea de 2000 de metri de la Campionatul Naţional de cros.

„Sunt încântat de victoria lui Alexandru Prâsneac, prima oara în calitate de părinte şi a doua oară în calitate de antrenor. Mă bucură altitudinea sportivului şi fiului meu în cursă, una de mare campion. Cred că dacă Alexandru Prâsneac va fi sănătos, va fi un nume greu în atletismul românesc, cât şi pe plan internaţional. Aş vrea să mulţumesc şi celor care stau în spatele muncii sportivului, Black-Hill Vatra Dornei”, a declarat antrenorul dornean Cristian Prâsneac.

Medalie de aur pentru Alexandru Prâsneac în proba de 800 de metri, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava