Concert pascal
MOPAN Suceava

Dorneanul Andrei Leancă a cucerit medalia de aur în proba de 3.000 de metri din cadrul Campionatului Naţional indoor de juniori I, competiţie desfăşurată la finele săptămânii trecute la Bucureşti. La întreceri au luat startul 370 de atleţi de la 92 de cluburi din întreaga ţară. Sportivul pregătit la clubul CSM Dorna Vatra Dornei de antrenorul Cristian Prâsneac a realizat timpul de 8 minute, 53 de secunde si 13 sutimi.
“Am muncit foarte mult pentru această performanţă şi sutn foarte mulţumit de comportarea elevului nostru. Noi ne bazăm în special sezonul de vară şi sunt foarte bucuros că Andrei a câştigat această cursă în faţa componenţilor lotului naţional, care în ultimele luni s-au pregătit în mod special pentru această competiţie”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.
Pe locul secund în aceiaşi probă de 3.000 de metri, la aproape două secunde în spatele lui Andrei Leancă, a sosit un alt sportiv sucevean, este vorba de Dorin Andrei Rusu de la CSŞ Rădăuţi. Cu o medalie de argint la gât s-a întors şi Sebastian Ursachi, care a devenit vicecampion naţional în proba de 400 de metri. Sportivul pregătit la CSŞ Gura Humorului de  Daniela Lucaci a trecut cu linia de sosire cu timpul de 50 de secunde şi 20 de sutimi, la 28 de sutimi în urma clujeanului Zeno Moraru, care a stabilit un nou record naţional în proba de 400 de metri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava