MOPAN Suceava

Campionatele Naționale de sală, care au avut loc în Sala ”Ioan Soter” din Complexul Sportiv Naţional ”Lia Manoliu” din Bucureşti, au prilejuit o nouă comportare de excepție a sportivilor suceveni. Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere a urcat Mădălina Sârbu, sportiva de la CSM Suceava – CSM Rarăul Câmpulung câștigând proba de 3.000 de metri și la senioare, tineret și junioare.

Un rezultat deosebit a obținut Talida Sfarghiu care a terminat pe primul loc la categoria junioare la 1.500 metri și pe locul IV la senioare.

”A fost o nouă ocazie să participăm la un concurs și să arătăm ce putem. Mă bucur pentru rezultatele obținute, mai ales că Mădălina are deja baremul pentru Campionatele Europene. Peste două săptămâni va avea loc ultima selecție pentru Balcaniadă și sper să ne calificăm și noi cu cât mai multe sportive. Mulțumim Primăriei Câmpulung Moldovenesc, domnului primar Mihaiță Negură și Consiliului Local pentru sprijinul acordat” a declarat antrenoarea sportivelor câmpulungene, Erzilia Țâmpău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava