• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Canotoarea suceveană Irina Dorneanu şi-a trecut în palmares încă o medalie. Sportiva născută în localitatea Zvoriştea a câştigat argintul la Cupa Mondiala din Elveţia.

Echipajul feminin de 8+1 al României a terminat pe locul al doilea în finala Cupei Mondiale de la Lucerna. „Tricolorele” au trecut linia de sosire în spatele echipei Statelor Unite ale Americii. România a fost cronometrată cu timpul de 6 minute, 0 secunde şi 42 de sutimi, în timp ce americancele au terminat cursa în 5 minute 54 de secunde şi 16 sutimi.

Locul al treilea i-a revenit Canadei.

În vârstă de 23 de ani, Irina Dorneanu a început să practice canotajul în urma cu opt ani. Suceveanca a câştigat tot ce se putea la nivel de juniorat, iar rezultatele au propulsat-o în barca de 8+1 rame a României. Înainte de argintul din Elveţia, Irina Dorneanu îşi mai trecuse în palmares trei titluri europene şi o clasare pe locul al patrulea la Jocurile Olimpice de la Londra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava