Concert pascal
MOPAN Suceava

Cea mai titrată sportivă a CSM Suceava, Cristina Casandra, a reușit o nouă performanță de excepție. Atleta pregătită de Silviu Casandra a reușit să câștige medalia de bronz a probei de 3.000 de metri în cadrul Balcaniadei de Atletism în sală care a avut loc la finele săptămânii trecute la Istanbul.
Cristina Casandra a încheiat cursa în 9 minute, 18 secunde și 61 de zecimi, un timp cu 10 secunde mai bun decât cel înregistrat la Campionatele Naționale în sală. De menționat din nou faptul că sportiva de la CSM Suceava a suferit anul trecut două operații la picior.
”Progresul realizat de Cristina este cu adevărat îmbucurător. S-a recuperate foarte bine după operații și a scos un timp cu 10 secunde mai bun decât la Campionatele Naționale de sală. Nu se putea mai mult, în opinia mea, pentru că ea a fost depășită de o atletă din Turcia de origine etiopiană și de una din Serbia, medaliată la Campionatele Mondiale de juniori. Să sperăm că Cristina va continua pe același drum ascendent” a declarat soțul și antrenorul Cristinei Casandra, Silviu Casandra.

Medalie de bronz pentru Cristina Casandra la Balcaniada în sală de la Istanbul, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava