Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, i-a înmînat șefului Consiliului Regiunii germane Schwaben, Jürgen Reichert, medalia aniversară „Centenarul Unirii Bucovinei cu țara”. Evenimentul a avut loc astăzi, în timpul inaugurării Secției modernizate de Cardiologie a Spitalului „Sf. Ioan cel Nou”. Președintele Flutur a afirmat că îi oferă medalia lui Reichert în semn de prețuire pentru ceea ce a făcut pentru Bucovina și Suceava. El a mai spus că parteneriatul Suceava-Schwaben început în 1997 reprezintă o poveste de succes în domeniul sănătății, dar și în domeniile social și cultural.

Flutur: ”Vreau să-i adresez un ”danke schon”,  un mulțumesc frumos preşedintelui regiunii Schwaben pentru tot ce a  făcut pentru Bucovina şi pentru județul Suceava”

”Pentru noi rămâne acelaşi prieten, om care a făcut foarte multe timp de mulți ani de când ne cunoaştem și de când avem parteneriat cu regiunea Schwaben. Vreau să-i adresez un ”danke schon”,  un mulțumesc frumos preşedintelui regiunii Schwaben pentru tot ce a  făcut pentru Bucovina şi pentru județul Suceava. Parteneriatul a lăsat urme pozitive, sunt proiecte, contacte și un model pe care trebuie să-l continuăm. De aceea îi sunt foarte recunoscător preşedintelui Reichert pentru pasiunea cu care a lucrat și sunt convins că va mai lucra cu noi. Îi sunt frecunoscător și echipei domniei sale și amintesc aici de Otto Halabrin care a fost şi rămâne un prieten al Bucovinei, de doamna Katerina care se ocupă acum de relaţiile cu Bucovina”, a spus Flutur. Jürgen Reichert a mulțumit pentru medalie și a declarat că va continua colaborarea fructuoasă cu județul nostru.

Medalie de la Gheorghe Flutur pentru preşedintele Consiliului Regiunii germane Schwaben, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava