Concert pascal
MOPAN Suceava

Începând cu toamna anului 2017, în Sala Sporturilor din comuna Dumbrăveni, a luat ființă prima secţie de Taekwondo WT- artă marțială sport olimpic, în județul Suceava, ca parte integrantă a Asociaţiei Brilliant Taekwondo Sporting Club, club ce s-a situat pe podiumul clasamentului general anual al Federaţiei Române de Taekwondo WT, în fiecare din ultimii trei ani. În perioada 24-30 iunie 2018, Asociaţia Brilliant Taekwondo Sporting Club, a participat în stațiunea Borsec, la cantonamentul de vară şi stagiul de pregătire al clubului ce s-a încheiat cu “Cupa Borsec”- competiţie organizată “Old Boys Ditrău” în parteneriat cu Federaţia Română de Taekwondo WT, competiţie destinată tuturor categoriilor de vârstă, atât pentru clasa “A” (avansați), cât şi pentru clasa “B” (începători).

Brilliant Taekwondo Sporting Club a înscris la această întrecere 32 de sportivi, cea mai mare parte constituind-o sportivi la prima lor competiţie, obţinând nu mai puţin de 15 medalii de aur, 9 de argint şi 8 de bronz, fapt ce a determinat situarea în clasamentul general pe echipe pe LOCUL I , atât la clasa “A”, cât şi la clasa “B”.
Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club are grupe de sportivi în Botoșani și Dumbrăveni, având nenumărate medalii obținute la nivel național și internațional.


“A fost o săptămână grea, în care am acumulat  nu numai un volum mare de cunoștințe, ci mai ales o pregătire fizică deosebită, necesară participării la toate competițiile naționale şi internaționale ce vor urma în perioada următoare. Sunt încântat de rezultatele obținute de cei mai tineri sportivi de la secția din Dumbrăveni, de determinarea acestora şi de dorința de a se pregăti şi de a învinge. Mulțumim pe această cale pentru sprijinul acordat de Primăria comunei Dumbrăveni, în special domnului primar Pavăl Ioan, dar şi părinților care îi susţin pe aceşti mici luptători. Aşteptăm la antrenamentele noastre pe toţi cei care îşi doresc să practice acest minunat sport, vârsta minimă fiind de 4 ani”, a declarat președintele-antrenor al Asociaţiei Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul Matei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava