MOPAN Suceava

Sâmbătă și duminică, Sala de Atletism din Bacău a găzduit concursul național de atletism indoor „Memorialul Dorin Melinte”. Organizată de  Federația Româna de Atletism, Direcția Județeană pentru Sport în parteneriat cu Asociația Județeană de Atletism Bacău, competiția  rezervată juniorilor 1, 2 și 3 și a consituit un ultim test înaintea final inaintea  Campionatelor  Naționale Indoor pentru juniori . „Memorialul Dorin Melinte”, la care au  participat  480 de atleți din întreaga țară.

La startul competiție s-au inscris și atleții de la CSM Dorna Vatra-Dornei care la finalul competiției au reușit să urce pe podium. Laureatul clubul dornean a fost sportivul Isopel Ruben Iliuța care s-a intors acasă cu 5 medalii , 2 medalii de aur în probele de 60 m garduri și  lungime  și 3 medalii de bronz în probele de 60 m, înalțime și aruncarea greutații 4 kg . Medalie de argint a obținut și sportivul Kore Robert Petru în proba de 800 m iar două medalii de bronz a obținut și Denisa Kore în probele de 400 m și stafeta.

Antrenorul Prâsneac Cristian a declarat: ”Chiar dacă la acesta competiție au lipsit cei mai buni atleții de la CSM Dorna Vatra-Dornei Costiuc Claudia și Prâsneac Alexandru am reușit să aducem medalii. Cei doi sportivi menționați anterior se afla la Bucuresți și pregătesc Campionatul Național de Seniori și Tineret ambii sportivii fiind  cu dubla legitimare la CSM București unde sunt într-un cantomanent centralizat . Aș vrea să mulțumesc și tinerilor atleții care au avut o evoluții bună la acestă competiție  dar și celor care nu au luat medalii dar s-au facut baremul pentru etapele finale . Aș vrea să mulțumesc și celor care finanțează CSM Dorna Vatra-Dornei”.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava