Concert pascal
MOPAN Suceava

Sportivii de la disciplinele  bob masculin şi feminin, dar şi la sanie feminin,  sunt în prim plan la cele mai recente competiţii pe gheaţă, ocupând locuri fruntaşe pe podiumurile internaţionale. Federaţia Română de Bob şi Sanie anunţă cu mândrie că ţara noastră a obţinut două medalii de bronz şi una de argint, românii surclasând ţări cu tradiţie în aceste ramuri sportive. Iar rezultatele fruntaşe sunt rodul muncii depuse alaturi de antrenorii care i-au pregătit intens zi de zi înainte de a începe sezonul de iarnă.
Astfel, pe pârtia olimpică din La Plagne – Franţa, acolo unde 28 de echipaje de bob au luat startul, sportivii Tentea Mihai si Ciprian Nicolae Daroczi au obţinut medalia de  bronz la Cupa Europei la Bob două persoane. Românii au terminat pe locul al treilea cu timpul total de 2:01.48, fiind devansaţi de doua echipaje din Germania.


Clasare impresionantă pe pârtia olimpică din La Plagne – Franţa şi pentru echipajul de bob feminin format din Maria Constantin şi Florentina Iusco. Fetele au ocupat locul doi şi au fost medaliate cu argint după ce au înregistrat un timp total de 2:04.31, diferenţa de primele clasate, respectiv  Christin Senkel şi   Leonie Fiebig din Germania, fiind de doar 0.99 de sutimi. La startul competiţiei au fost prezente 9 echipaje de bob.
Medalie de Bronz a obţinut şi sportiva Raluca Strămăturaru la sanie feminin în cadrul  Cupei Naţiunilor, competiţie ce s-a desfaşurat în New York pe partia din Lake Placid, acolo unde a fost devansata de către Andrea Vötter (ITA) şi Ulla Zirne (LAT).
Federaţia Română de Bob şi Sanie îi felicită pe sportivii şi antrenorii care au reuşit aceste performanţe, dar totodată şi puncte valoroase în cursa de calificare pentru Jocurile Olimpice de la PyenChang, care vor avea loc în primăvara anului viitor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava