În municipiul Ungheni a avut loc ediția a 15-a a Campionatului Republicii Moldova de alergări pe șosea. Competițiile la atletism au avut loc în cadrul Concursului Internațional de alergări „Tinerețe 2021”, ajuns anul acesta la a 23-a ediție.  La linia de start au ieșit cei mai buni atleți ai momentului din țară, precum și o delegație de alergători din România.

Potrivit Federației de Atletism, programul competițiilor a inclus alergări pe distanța de 10 km la categoriile de vârstă juniori I (U20), seniori (și veterani în cadrul concursului „Tinerețe 2021”).

La  acesta competiție a fost învitații și sportivii de la CSM Dorna Vatra-Dornei, la finalul compeție sportivii dornenii au obținut urmatoarele rezultate

-Claudia Ionela Costiuc- locul 2 la categoria Open și locul 1 la categoria Juniori 1

-Ihnatiuc Andrei- locul 1 categoria juniori 1,  avînd dubla legitimare CSȘ Rădauți -CSM Dorna Vatra-Dornei

-Prâsneac Alexandru (junior 3 )- locul 2 categoria juniori 1

-Kore Robert-Petru-locul 4 categoria juniori 1

La finalul competiție Antrenor-Profesor Cristian Prăsneac a declarat: ”Sunt bucuros de evoluția sportivilor mei care au scos un timp foarte bun. Cred că acum în perioada de pregătire stam foarte bine. Pregătim sezonul 2022 unde avem niște obiective îndraznețe cum ar fi Festivalul Olimpic Tineretulyi European Banska Bystrica (Slovacia ) și Campionatul European de Juniori 2 Jerusalim (Israel ). Aș vrea să mulțumesc și celor care ne finanțează Primaria și Consiliul Local Vatra-Dornei”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava