MOPAN Suceava

Sala de sport a municipiului Târgu-Mureș a găzduit, la sfârșitul săptămânii trecute, Cupa României la lupte greco-romane pentru juniori, U17. La startul competiției, organizată exemplar de către gazde, s-a prezentat și echipa Liceului cu Program Sportiv (LPS) Suceava, echipă pregătită de antrenorii Valerică Gherasim și Andrei Bolohan. Din lotul deplasat la Târgu-Mureș, patru sportivi au urcat pe podium: Georgian Straton a cucerit medalia de argint la categoria 60 de kilograme iar Gavril Andrei Dediu, categoria 55 de kilograme, Paul Moroșan, categoria 65 de kilograme și Andreas Olteanu, categoria 95 de kilograme au obținut medalia de bronz.

Antrenorul Andrei Bolohan ne-a declarat: „A fost o competiție reușită, la finalul căreia echipa LPS Suceava s-a clasat pe locul al doilea, devenind vicecampioană națională. Sportivii noștri s-au comportat remarcabit, dar, desigur există întotdeauna loc de mai bine.”

Medaliat cu bronz, Gavril Andrei Dediu, ne-a mărturisit: „A fost greu. A trebuit să slăbesc pentru a intra în categorie. Nu-mi pare rău însă. Știu că pot mai mult și mă voi antrena pentru a obține medalii mai strălucitoare decât aceasta. Mulțumesc, pe această cale, profesorului Silviu Mihai de la Fântânele pentru că a avut încredere în mine și m-a sfătuit mereu să continui pe acest drum, profesorilor de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbăveni, fostului meu antrenor, Laurențiu Bolohan, cel care m-a descoperit și m-a antrenat cât am fost elev la Bănești și, evident, antrenorului Andrei Bolohan căruia îi promit că nu îi voi înșela așteptările.”

Cei doi antrenori, Valerică Gherasim și Andrei Bolohan, își pun mari speranțe pentru viitor, considerând că această generație de copii are un potențial foarte mare și că, prin antrenamente, vor trece la nivelul următor al performanței sportive. În acelașii timp ei știu că performanța nu se poate obține decât cu sprijinul altor oameni și le mulțumesc celor care i-au sprijinit pe sportivi: Ciprian Nuțu, de la firma Truzzi, Sevi și Sebastian Cava de la restaurantul „Melody”, colegilor de la Liceul cu Program Sportiv Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava