Comenzi MOPAN Suceava

Sămbata 18 iunie 2022  în localitatea Fundata județul Brasov a avut loc a -XI -a ediție a DHL Carpatian Marathon la care au participat peste 1400  de alergatori în 4 probe maraton ,semimaraton ,stafeta de 7 km și cursa copiilor.

Constantina Dița, ambasadorul competiție a fost medaliata la Jocurile Olimpice la proba de maraton. Acestă competiție a luat startul în proba de semimaraton  montan cu o diferența de nivel peste 1000 metri. Sportivul Iluca Valentin-Sorin legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei la finalul celor 21 kilometri a sosit pe locul 2 la open și a câstigat categoria 19-29 ani . Traseul a fost unul foarte greu cu plecare din Fundata de la altitudinea de 1275 metri și ajungând în timpul cursei la peste 1800 metri altitudine și sosiserea tot la 1275 metri

Antrenorul Prâsneac Cristian a declarat: ”Sportivul Valentin Sorin Iluca este specializat pe alergari montane unde anul acesta a cucerit multe medalii la competiții de acest gen. Este un sportiv tănar care la fiecare cursă la care participat a prins experiență  cursa de la Fundata fiind cea mai lungă pentru el”.

Medalii pentru un atlet dornean la DHL Carpatian Marathon, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava