Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectul Alexandru Moldovan a anunțat astăzi că a fost contactat de reprezentantul unor medici români care lucrează în Franța, care au strâns suma de 30.000 euro, urmând a achiziționa materiale și echipamente de protecție ce vor fi donate Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. O parte din aceste materiale, a spus prefectul, vor fi livrate și medicilor de familie și medicilor stomatologi care asigură urgențele în județ.

”Am remarcat că în aceste momente grele cu care populația județului Suceava se confruntă, în fața unui inamic invizibil și feroce, este impresionantă reacția societății civile, a solidarității de care sucevenii dau dovadă. Aceste fapte venite din inimă constituie premisele renașterii Sucevei, a însănătoșirii acesteia, a noastră a tuturor”, a spus Moldovan. Prefectul a transmis un mesaj de mulțumire cadrelor medicale, reprezentanților structurilor MAI, implicati în aplicarea măsurilor de prevenire, limitare și tratare a cazurilor Covid-19, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, moment de reanalizare a priorităților.

El a subliniat importanța respectării măsurilor impuse de autorități, ”fiind cazul de a înțelege noi toți, în mod responsabil, implicațiile pentru familiile noastre, pentru toată societatea, astfel încât anul acesta să procedăm diferit de sărbători, să stăm acasă”.

 

Medicii români din Franța au strâns 30.000 de euro pentru Spitalul Județean Suceava, 4.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava