MOPAN Suceava

Medicul ATI Alina Maria Nistor este ”Cetățean de Onoare” al comunei Șcheia. Proiectul inițiat de  viceprimarul social democrat Cristinel Burac a fost aprobat cu unanimitate de voturi în ședința consiliului local. Primarul liberal al comunei Șcheia, Vasile Andriciuc, a apreciat inițiativa viceprimarului arătînd că localitatea din ”coasta” Sucevei dispune de resurse umane de o valoare ridicată. ”Domnul viceprimar Cristinel Burac a avut această inițiativă iar consilierii locali au votat în unanimitate. Mă bucur foarte mult că au ajuns la concluzia pe care o susțin de multă vreme că oamenii valoroși trebuie apreciați acum cât sunt în viață nu când îi ducem cu picioarele înainte, adică postmortem. O felicit pe doamna doctor pentru activitatea intensă și neobosită în slujba cetățenilor comunei Șcheia dar și ai întregului județ. Se demonstrează că valoarea umană în comuna Șcheia este la cote ridicate și că șcheienii în afara faptului că sunt oameni gospodari nu fac umbră degeaba pământului”, a declarat Andriciuc.

Medicul Alina Maria Nistor locuiește în satul Sf.Ilie. Lucrează la secția de Anestezie și Terapie Intensivă de la Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava. A fost decorată de președintele României, Klaus Werner Iohannis, în  cinstea Zilei Naționale a României cu Ordinul ”Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, ”în semn de apreciere și pentru profesionalismul, dăruirea, curajul și solidaritatea manifestate în contextul măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19”.

Medicul ATI Alina Maria Nistor ”Cetățean de Onoare” al comunei Șcheia la inițiativa viceprimarului Cristinel Burac, 9.0 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (4 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava