MOPAN Suceava

Viaţa unui muzician foarte cunoscut nu este una întotdeauna uşoară. De cele mai multe ori, celebrităţile se afundă în alcool, diferite droguri sau calamante pentru a face faţă presiunii căreia sunt supuşi. Împărţiţi adesea între pasiunea pentru scenă şi o viaţă personală haotică, ajung să sfârşească într-o manieră tragică, aşa cum a fost şi cazul lui Prince. El a decedat din cauza ueni supradoze accidentale cu fentanil, în anul 2016, la doar 57 de ani, însă abia acum acuzaţiile de omor din culpă făcute de familia sa au fost respinde de către instanţă, potrivit click.ro.

Miercuri, 22 ianuarie,acuzaţiile şi reclamaţiile depuse de către familia lui Prince au fost respinse de instanţă. O singură reclamaţie a rămas dintre cele depuse. Medicul Howard Kornfeld, specialist în dependenţa de opioide, care a fost chemat de echipa lui Prince cu o zi înainte de deces, este acuzat de neglijenţă medicală. Kornfeld l-a trimis pe fiul lui la Minneapolis să discute în legătură cu tratamentul, însă a fost prea târziu pentru a se mai putea face ceva, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/medicul-care-i-prescris-analgezice-lui-prince-scapat-de-acuzatiile-de-omor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava