MOPAN Suceava

În urma invitației adresate de către prefectul Alexandru Moldovan Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava de a se alătura demersurilor privind o campanie de informare a populației bazată pe criterii științifice, în Nucleul de coordonare a vaccinării din cadrul Centrului Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției (CJCCI) Suceava a fost cooptată  Olga Sturdza, medic primar boli infecțioase și Șef lucrări dr. în cadrul Facultății de Medicină și Științe Biologice din cadrul USV.

De asemenea, a fost constituit un grup suport din partea Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava, care va fi coordonat de către  prorectorul cu activitatea științifică, prof. univ.dr. Mihai Dimian și de către  decanul  Facultății de Medicină și Științe Biologice, prof. univ.dr. Mihai Covașă.

”Rolul acestui grup suport va consta în furnizarea de analize bazate pe datele statistice puse la dispoziție de către DSP Suceava și celelalte instituții publice componente ale CJCCI, astfel încât, la nivelul județului, să fie create premisele unei abordări științifice ale campaniei de informare și vaccinare voluntară a populației. Mulțumesc colectivului Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava, domnului Rector, Prof. univ.dr.ing.Valentin Popa pentru deschiderea și totala implicare a universității sucevene în activitățile de gestionare a pandemiei, exemplu demn de urmat pentru instituții și autorități publice”, a declarat prefectul Moldovan.

Medicul Olga Sturdza de la Facultatea de Medicină și Științe Biologice din cadrul USV cooptată în Nucleul de coordonare a vaccinării, 8.2 out of 10 based on 13 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.2/10 (13 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava