Concert pascal
MOPAN Suceava

Șeful Guvernului, Mihai Tudose, a decis numirea doctorului sucevean Tiberius-Marius Brădăţan în funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Sănătății. Brădățan a fost director medical al Spitalului Județean de Urgență Suceava și spune că vrea să fie omul potrivit la locul potrivit. El nu știe încă ce domeniu de activitate îi va fi repartizat, dar abia așteaptă să se apuce de treabă.

Tiberius Brădățan este medic primar în medicina de urgență și a fost candidatul PSD la funcția de primar al Sucevei la alegerile locale de anul trecut. A fost director medical al Spitalului Județean de Urgență Suceava până în septembrie 2016, când a demisionat din funcție.

”Este o onoare pentru mine de a fi numit să fac parte din Guvenul României și, în același timp, este o mare responsabilitate pentru că încep să realizez că trebuie să contribui la punerea în aplicare a politicilor acestui Guvern în ceea ce privește sănătatea și știu, ca și om care lucrează în sistem, că sunt lucruri care trebuie remediate, sunt lucruri care trebuie îmbunătățite. Întotdeauna e loc de mai bine. Primele impresii la cald sunt de responsabilitate maximă, de dorință de a învăța tot ce ține de administrația centrală, de apune în aplicare cunoștințele pe care le-am dobîndit în anii de activitate în sistemul de sănătate în spitalul județean Suceava și de a îmbunăți tot ce se poate. Ceea ce îmi doresc eu este să nu rămînă nici un semn de întrebare în urma activității mele, să nu fie nici un lucru care să lase loc de interpretări. Vreau să fiu omul potrivit la locul potrivit, vrea să ajut cît de mult se poate comunitatea căreia îi datorez atît de mult. Nu pot să uit niciodată că sunt sucevean, că sunt bucovinean, și în mod categoric va trebui pe domeniul de activitate care îmi va fi repartizat să sprijin dezvoltarea din punct de vedere al activității medicale a comunității județului Suceava. Dar, dincolo de asta, e vorba de a pune în aplicare o politică guvernamentală la nivelul întregii țări, pentru că starea de sănătate a populației României e unul din cei trei piloni importanți pe care se bazează dezvoltarea întregii societăți. Dacă nu avem oameni sănătoși, nu vom avea nici performanță în celelalte domenii la care mă refeream, adică dezvoltarea economică și educație. Să ajung la București, să mă lămuresc despre domeniul de activitate și să-mi suflu mîncile să mă apuc de treabă. Îmi doresc să fac numai bine și să aflu cît mai multe despre cum trebuie organizată o atfel de activitate”, a declarat dr. Tiberius Brădățan, subsecretar de stat în MS.

Decizia premierului Tudose de numire în funcția de subsecretare de stat la M.S. a dr. Tiberius Brădățan a fost publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

Suceava a mai avut un reprezentant în Ministerul Sănătății. Doctorul Cristian Irimie a fost secretar de stat, funcție din care a demisionat în mai 2012. Cristian Irimie a fost numit în această funcție de către premierul Emil Boc, în ianuarie 2009, și, printre altele, a sprijinit dezvoltarea și modernizarea Spitalului Judeţean Suceava în ansamblul său. Irimie este acum șeful secției de obstetrică-ginecologie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava