Concert pascal
MOPAN Suceava

Frumoasa brunetă, cunoscută pentru rolurile din seria de pelicule Transformers, Megan Fox, a împlinit 34 de ani pe 16 mai. A lucrat ca mascotă într-un magazin alimentar,a defilat pe podium și a apărut pe micile ecrane, furând inimile a mii de domni. Mamă a trei copii reușește să își mențină o siluetă care le-ar face invidioase până și pe adolescente, notează click.ro.

  • Megan Fox nu a fost celebră dintotdeauna. Înainte de a defila pe podiumuri pentru cele mai renumite case de modă și de apărea pe micile ecrane, ea a fost nevoită să facă anumite lucruri de care nu își amintește cu drag. Înainte de a deveni cubnoscută, ea a lucrat într-un magazin și avea sarcina de a-i detemina pe trecători să treacă pragului pentru a cumpăra smoothie-uri.
  • Mulți ar putea crede că este perfectă, însă Megan are un defect fizic despre care nu știe multă lume! Renumita vedetă suferă de branhidactilie, adică ambele degete mari ale mâinii sunt scurte, iar unghiile de la aceste degete au un aspect bizar.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/megan-fox-implineste-34-de-ani-de-ce-boala-rara-sufera-una-dintre-bombele-sexy

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava