Concert pascal
MOPAN Suceava

Lui Megan Fox îi place actoria doar atunci când rolurile pe care trebuie să le interpreteze îi oferă multă adrenalină, potrivit contactmusic.com.

Vedeta în vârstă de 30 de ani joacă rolul jurnalistei TV April O’Neil în filmul cu super-eroi ‘Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows’, rol în care îi face plăcere să intre. În ceea ce priveşte personajele din filmele gen dramă, actriţa a mărturisit că nu o atrag prea tare, mai mult, a spus Megan, actoria nu reprezintă o pasiune atât de mare pentru ea.

Megan Fox a declarat pentru ziarul New York Times, potrivit contactmusic.com: “Nu sunt atât de pasionată de actorie… Nu simt că mă regăsesc în totalitate pe platourile de filmare ale unei pelicule. Mă distrez la filmări, dar nu asta mă reprezintă în totalitate.”

Actriţa a mai spus că rolurile dramatice nu o atrag prea tare, însă îi place foarte mult să joace în filme cu eroi din benzi desenate, precum ‘Teenage Mutant Ninja Turtles’ sau ‘Transformers’ – franciză care i-a adus faima, pentru că îi oferă multă adrenalină.

“Este ceva ce mă atrage mai mult la acest gen de filme, implică mai multă adrenalină, există mai mult pericol, mai mult haos, de aceea mi se par mai interesante.”, a adăugat ea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava