MOPAN Suceava

Recent, Megan Fox a participat la un eveniment la care i-a oferit toată susținerea ei iubitului său, Machine Gun Kelly. Bruneta a atras toate privirile cu ținuta ei desprinsă din revistele pentru adulți și și-a etalat noua pereche de silicoane în cea mai micuță bustieră, notează click.ro.

Ajunsă la 36 de ani, Megan Fox încă știe cum să impresioneze. Fizicul de invidiat și formele apetisante fac din brunetă o divă irezistibilă! Prezentă la Audacy Beach Festival din Fort Lauderdale, Florida, Megan a lăsat pe toată lumea fără cuvinte atunci când și-a făcut apariția.

Diva a ales să poarte o ținută roz, formată dintr-o pereche de pantaloni stil boyfriend, cu multe buzunare, o pereche de stiletto roz, o bustieră minusculă, tot roz și aceasta și, piesa de rezistență, o pălărie cu pene, destul de asemănătoare cu cea pe care Pamela Anderson a purtat-o la gala MTV Video Music Awards, în anul 1999, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/megan-fox-o-trage-la-indigo-pe-pamela-anderson-2225378.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava