MOPAN Suceava

Relația lui Megan Fox cu Machine Gun Kelly este „nouă și captivantă”, după 16 ani cu soțul de care s-a despărțit recent, Brian Austin Green.

Actrița în vârstă de 34 de ani și rapper-ul de 30 de ani s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ‘Midnight în the Switchgrass.

Despre relația lor, o sursă apropiată celor doi a spus pentru E!News, potrivit contactmusic.com: „Au petrecut foarte mult timp împreună de când s-au oprit filmările la peliculă. Izolarea le-a prins foarte bine… Sunt intrigați unul de celălalt și se simt foarte bine împreună. Totul este nou și captivant pentru Megan. A fost doar cu Brian atât de mulți ani, iar totul este diferit acum. Îi place.”

Brian și Megan au trei copii împreună, pe Noah, în vârstă de șapte ani, Bodhi, în vârstă de șase ani, și Journey, în vârstă de trei ani. Atunci când copiii sunt la Brian, Megan petrece timp cu MGK, pe numele său real Colson Baker.

La scurt timp după ce vestea despărțirii a ajuns în spațiul public, Brian Austin Green a confirmat-o. Starul din ‘Beverly Hills, 90210’ a spus, potrivit sursei citate: „Am vrut ca toată lumea să audă totul de la mine și, da, este adevărat. Niciul dintre noi nu a greșit față de celălalt. Ea a fost mereu sinceră cu mine. Eu am fost mereu sincer cu ea. Am avut o relație minunată. O voi iubi mereu. Și știu că și ea mă va iubi mereu și că tot ceea ce am construit ca familie este minunat și special.”

Brian a mai spus că el și Megan vor rămâne buni prieteni și se vor opcupa împreună de creșterea celor trei copii ai lor – Noah, în vârstă de șapte ani, Bodhi, în vârstă de șase ani, și Journey, în vârstă de trei ani. „Vom merge în continuare împreună în vacanțe și excursii, ca familie, pentru copiii noștri. E aiurea când viața se schimbă și ceva cu care ești obișnuit, ceva ce faci de 15 ani se schimbă. Intervine necunoscutul… am acel gol în stomac. Chiar nu îmi doresc ca eu și Megan să ne stricăm relația… este prietena mea de 16 ani și nu vreau să pierd acest lucru.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava