Concert pascal
MOPAN Suceava

Meghan Trainor a retras din mediul online cel mai nou videoclip al să, la piesa ‘Me Too’, după ce a descoperit că trupul i-a fost modificat în Photoshop, informează contactmusic.com.

Într-o discuție cu fanii ei, pe o rețea de socializare, cântăreața a spus: „Hei, prieteni, am scos videoclipul piesei ‘Me Too’ pentru că m-au ‘photoshopat’ maxim și sunt atât de sătulă de această problemă… L-am scos din online până vor rezolva problema.”

Cântăreața americană în vârstă de 22 de ani a descris, într-un interviu pentru USA Today, momentul în care a aflat de videoclipul modificat: „Am țipat în camera mea de hotel. Am strigat: ‘De ce ar face așa ceva?’ Am plâns. Am încercat să nu mai plâng pentru că tocmai îmi făcuseră machiajul. Mi-am zis: ‘Nu strica asta. Du-te la muncă și ignoră acest lucru’, dar nu m-am putut abține.”

Unii fani au presupus că artista este supărată pe echipa ei din cauza celor întâmplate, însă Meghan a  clarificat totul: „Nu este vorba despre echipa mea. Echipa mea este cea mai bună. Nu-mi urăsc echipa, urăsc oamenii care editează și folosesc Photoshopul. Am și un cântec în care subliniez acest lucru.Verificați. Se numește ‘All About That Bass’. Videoclipul este încă printre preferatele mele. Sunt foarte mândră de el. Doar că sunt foarte supărată că mi-au modificat corpul în Photoshop. Înțelegeți?”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava