Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântăreața Meghan Trainor, în vârstă de 22 de ani, a câștigat luna trecută, pe 16 februarie, premiul Grammy la categoria ‘Best New Artist/Cel mai bun artist debutant’. Ea a fost nominalizată de două ori în 2015 pentru single-ul ‘All About That Bass’, de pe albumul de debut ‘Title. Artista a mărturisit, potrivit contactmusic.com, că atât de multe emoții cum a avut în seara câștigării trofeului, nu a avut niciodată.

Ea a spus pentru Los Angeles Times: „[Câștigarea premiului] Înseamnă mult mai mult pentru mine decât acele nominalizări. Nu mai poți câștiga încă o dată titlul de ‘Cel mai bun artist debutant’, nu? Nici nu mai poți fi nominalizat vreodată la această categorie. Este cel mai tare lucru ce mi se putea întâmpla vreodată. Am simțit că inima îmi explodează în piept. Nu mă mai simțisem așa niciodată în viața mea, atât de multă fericire. Credeam că o să mor de emoție. Am căzut în brațele tatălui meu, nici măcar nu am putut să-l îmbrățișez așa cum trebuie, doar m-am prăbușit peste el. Plângând, tata mi-a șoptit în ureche ‘Ai reușit’. Simțeam că sunt într-un film.”

Acum, cântăreața lucrează de zor la cel ce-al doilea album al ei, ‘Thank You’, care va apărea pe piață în luna mai. Prima piesă care va fi lansată se numește ‘No’ și, la fel ca ‘All About That Bass’, va transmite un mesaj puternic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava