MOPAN Suceava

Meghan Trainor a mărturisit că „visul” ei este să devină la fel de celebră ca Ed Sheeran – în ceea ce priveşte modul lui de a compune cântece. Mai mult, vedeta a glumit că l-a inspirat pe Ed să creeze ‘Perfect’.

Cântăreaţa şi compozitoarea în vârstă de 24 de ani a scris melodii, printre alţii, pentru Jennifer Lopez, Fifth Harmony şi Jason Derulo şi, deşi „i se rupe inima” când dă altora creaţiile ei, îşi doreşte foarte mult să devină la fel de bună precum autorul hit-ului ‘Shape of You’, care a scris, la rândul său, melodii pentru muzicieni celebri precum One Direction, Justin Bieber, Taylor Swift sau The Weekend.

Într-un interviu pentru Bang Showbiz, Meghan a spus, conform contactmusic.com: „Am o mulţime de cântece în plus, rămase de la acest ultim album, şi mi se rupe inima că unele trebuie să le dau mai departe. Dar mereu sunt în căutare de noi case pentru ele. Mama mea are această misiune; ea spune lucruri de genul: ‘Zara Larsson ar trebui să cânte acest lucru!’.”

Meghan Trainor a mai spus că îl admiră foarte mult pe Ed. „El a găsit reţeta. Ştie ce melodii merg pe radio şi ce îşi doreşte lumea, iar eu încerc din răsputeri să fac asta, să creez muzică impresionantă, care să fie dorită la radio, dar pe care vor şi copiii să o asculte.”, a adăugat artista, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava