Concert pascal
MOPAN Suceava

Mel B a încheiat o înțelegere în valoare de 1 milion de lire sterline pentru o ediție specială ‘America’s Got Talent’, notează contacmusic.com.

Fosta membră a trupei Spice Girls – care este jurat în emisiunea de talente din anul 2013 – a semnat afacerea avantajoasă pentru ‘America’s Got Talent: The Champions’, după ce Simon Cowell a insistat asupra importanței prezenței artistei în acest show.

O sursă a spus pentru rubrica Bizarre a ziarului The Sun, conform sursei citate: „Acest aranjament nu putea să apară într-un moment mai prielnic. Simte presiunea masivă, iar multe datorii se tot adună. Este foarte aproape de faliment, deși păstrează aparențele cu vitejie. Deși veniturile ei anuale sunt în jur de 2 milioane de lire, cheltuielile sunt dublul acestei sume. Un impuls de numerar îi va da timp să încerce să-și rezolve aceste probleme.”

Mel, în vârstă de 43 de ani, este încântată de această înțelegere având în vedere că planurile pentru reuniunea grupului Spice Girls într-un turneu sunt puse la îndoială.

Între timp, anul trecut, fostul soț al artistei, Stephen Belafonte, a acuzat-o pe aceasta că și-a risipit averea adunată în anii de glorie ai trupei care a consacrat-o. Producătorul, de 43 de ani, și Mel au purtat o luptă în justiție în care au disputat finanțele și custodia fiicei lor de 6 ani, Madison – iar în instanță avocatul fostului partener de viață i-a adus reclamațiile uluitoare.

Potrivit Daily Mail Online, Grace Jamra a spus: „Stilul lor de viață a fost extravagant și costisitor. A cheltuit toți banii din vremurile Spice Girls, aproape 50 de milioane de dolari, dacă nu și mai mult.”

Cuplul are datorii considerabile la plata taxelor, iar avocatul lui Mel, Jacalyn Davis, a recunoscut că acestea au apărut în urma alegerilor pentru un stil de viață risipitor. Ea a declarat: „Nu au avut niciodată bani la finalul anului pentru a plăti taxele. Toate veniturile lor comune erau cheltuite, dar și în plus. În această căsnicie este vorba despre veniturile doamnei Brown din Spice Girls. Se întâmplă lucruri acide când Fiscul nu este plătit.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava