Concert pascal
MOPAN Suceava

Mel Gibson a fost spitalizat timp de o săptămână, în aprilie, cu COVID-19, însă s-a recuperat complet, informează contactmusic.com.

Actorul în vârstă de 64 de ani a fost tratat cu remdesivir, iar testele ulterioare au arătat că s-a vindecat, potrivit purtătorului său de cuvânt. El a fost testat negativ de mai multe ori și testat pozitiv pentru anticorpi.

Și alte celebrități s-au infectat cu SARS-COV-2, printre care Idris Elba, Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, Olga Kurylenko, Pink și unul dintre băieții ei, Kristofer Hivju, Andy Cohen și Daniel Dae Kim.

Tom Hanks și Rita Wilson au anunțat pe 11 martie că au fost diagnosticați cu COVID-19 și au fost plasați în carantină într-un spital din Australia. Până s-au vindecat, cei doi și-au informat constant fanii în legătură cu starea lor de sănătate. Au rămas în izolare până s-au vindecat și li s-a permis să se întoarcă în casa lor din Los Angeles.

Cât despre Pink, artista a suferit „atacuri de panică” în perioada în care fiul ei lupta cu noul coronavirus, pentru că era îngrijorată că ceva rău i s-ar fi putut întâmpla. Autoarea hit-ului ‘Funhouse’ și băiatul ei Jameson, în vârstă de trei ani – pe care îl are împreună cu soțul ei, Carey Hart – au fost diagnosticați cu COVID-19 în urmă cu câteva luni, iar Pink a spus că acest lucru, mai ales faptul că a fost nevoită să își vadă fiul luptând cu acest virus, i-a provocat „unele din primele atacuri de panică”. Pink a mai spus că această boală i s-a părut „cel mai înfricoșător lucru” pe care l-a experimentat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava