MOPAN Suceava

Mel Gibson, în vârstă de 64 de ani, este în aceeași formă fizică de pe vremea când juca în ”Armă mortală” sau ”Inimă neînfricată”. Actorul a fost surprins, marți, în Malibu, la cumpărături, în fața băcăniei Whole Foods. Relaxat, cu masca pe față, el a luat o pauză de carantină și în ciuda durerilor de la genunchiul stâng, și-a făcut târguielile respectând distanțarea socială, notează click.ro.

Mel Gibson a fost surprins la cumpărături cu o fașă elastică la genunchiul stând. Paparazzi au observat că actorul de 64 de ani, șchiopăta vizibil și încerca să ajungă cât mai repede la mașina lui. Îmbrăcat cu bermude și un tricou larg, Mel Gibson continuă să ducă o viață sportivă pentru că are în plan să filmeze încă o ecranizare din seria ”Armă Mortală” alături de Danny Glover. Însă el nu este singurul actor de la Hollywood care strânge din dinți și își vede mai departe de stilul de viață sportiv în ciuda accidentărilor de la genunchi suferite. Will Ferrell face același lucru, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/poa-sa-fie-epidemie-eu-si-schiop-merg-la-bacanie-cum-fost-surprins-mel-gibson

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava