Concert pascal
MOPAN Suceava

Daniela Gyorfi, Oana Roman, Adriana Bahmuțeanu și Mihaela Moise (Meme) își exprimă regretul pentru moartea lui Costin Mărculescu! Fiecare l-a cunoscut mai mult sau mai puțin pe actorul care a avut parte de un destin tragic la vârsta de 50 de ani, notează click.ro.

Cântăreața Daniela Gyorfi a fost extrem de șocată la aflarea veștii că actorul Costin Mărculescu și-a găsit sfârșitul singur, în cada apartamentului în care locuia. Artista și-a amintit pentru Click! cum, cu mulți ani în urmă, a fost cât pe ce să joace într-un film cu Mărculescu. “Sunt la fel de șocată, dacă vrei, ca toți cei care l-au cunoscut și, ca orice om care am fost cu el în emisiuni, în spectacole. Nu eram prieteni apropiați, dar sunt șocată de faptul că a murit singur, de faptul că vezi cum e cursul vieții, de multe ori viața nu e așa cum o văd oamenii din afară. Am înțeles că îl uitase foarte multă lume, că avea probleme cu banii, că voia un proiect în televiziune și a intrat în depresie. A murit totuși tânăr!”, a mărturisit Daniela Gyorfi.

“Vestea a căzut că un trăsnet peste noi toți care i-am fost prieteni și mi se pare nedrept, pentru că eu una am ținut foarte mult la Costin. Nu vorbeam în fiecare zi, nu ne vedeam în fiecare zi, dar ne întâlneam la toate petrecerile, la aniversările, el a fost la noi la toate evenimentele importante din viața noastră și eu am ținut tot timpul să îl invit pentru că era sarea și piperul. Glumea, cânta, se simțea bine și îmi pare tare rău pentru el. Îmi pare rău că nu a apucat să își publice cartea… Dumnezeu să-l odihnească!”, a declarat pentru Click! Oana Român.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/meme-adriana-bahmuteanu-si-eugenia-serban-dezvaluiri-despre-viata-grea-lui-costin

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava