MOPAN Suceava

Sala Liceului cu Program Sportiv Suceava a găzduit la finele săptămânii trecute prima ediţie a Memorialului “Lilioara Grămadă” la minifotbal. Aproximativ 40 de cavaleri ai fluierului din judeţ au ţinut să-i aducă un omagiu celei care timp de aproape doi ani şi jumătate a ocupat funcţia de preşedinte al Comisiei Judeţene de Arbitri din cadrul AJF Suceava. După trei ore de fotbal, trofeul a ajuns în posesia grupării “Negrii” din Suceava, trupă condusă de Ghiţă Ignătescu şi Vasile Tacu ocupând primul loc în clasament după ce s-a impus în finală, scor 4-1, în faţa echipei “Stranierii” Fălticeni, condusă de Marcel Irimie. Podiumul a fost completat de formaţia “Cavalerii Fluierului”, condusă de Ovidiu Vranău şi Andrei Iţco. Locurile 4 şi 5 au fost ocupate de echipele “Urşii” şi “Internaţional2.
Câştigătorea primei ediţii a Memorialului “Lilioara Gramada” a mizat pe următorul lot de jucători: Vasile Tacu – Ghiţă Ignătescu, Sergiu Ciubotaru, Dumitru Turcă, Şerban Călinescu şi Sebastian Păduraru.
La final, organizatorii au ţinut să ofere şi câteva premii individuale: Dumitru Turcă a câştigat titlul de golgheter, cu şase goluri, Sergiu Ciubotaru a fost declarat cel mai bun jucător al turneului, Vasile Tacu a primit titlul de cel mai bun portar, Andrei Conduneanu a fost ales cel mai tehnic jucator, în vreme ce Marius Şuhan a primit o diploma de excelenţă şi o agendă de observator cu ocazia retragerii din arbitraj.
Prezent la teren din postura inedită de arbitru, Ciprian Anton a premiat cel mai promiţător arbitru din judeţ cu o cupă separată, trofeul ajungând în posesia lui Andrei Iţco. Pe lângă Ciprian Anton, la cealaltă tuşă a terenului, arbitrajul a fost asigurat de Gică Boghean şi Dumitru Antoniu – actualul preşedinte al CJA.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava