• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Managerul Spitalului Județean ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava, Vasile Râmbu, a fost recompensat cu medalia ”Meritul Bucovinei” a Consiliului Județean pentru merite deosebite în activitate. Distincția i-a fost acordată joi de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, cu prilejul repunerii în funcțiune a secției de cardiologie care a fost modernizată și extinsă. ”Pentru că suntem în an Centenar aș vrea să mă folosesc de acest prilej să-i acord acord distincția ”Meritul Bucovinei” domnului Vasile Rîmbu. O distincție pe care o acord oamenilor, instituțiilor care merită. Îi mulțumesc domnului manager. Să o împărțiți cu echipa de aici de la spital pentru că merită. Vă mulţumesc că ştiți să folosiți energia, timpul, banii în folosul oamenilor”, a spus Flutur.

”Mulțumesc foarte mult pentru această onoare. Această distincție a fost acordată în baza muncii tuturor angajaților spitalului. Le aparține lor așa cum îmi aparține şi mie”, a răspuns Rîmbu. 

”Meritul Bucovinei” pentru managerul Spitalului Județean Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava