MOPAN Suceava

Meryl Streep, Sam Mendes și James Corden vor fi onorați la ceremonia Britannia Awards din Los Angeles în luna octombrie, potrivit contactmusic.com.
Starurile sunt primele personalități distinse de Academia Britanică de Arte de Film și Televiziune Los Angeles în cadrul festivităților, care vor avea loc la Beverly Hilton Hotel pe 30 octombrie.

Actrița Meryl Steep va primi premiul ´Stanley Kubrick Britannia´ pentru ´Excelență în Film´ la evenimentul prestigios, călcând astfel pe urmele unor vedete de renume mondial, printre care se află George Clooney, Tom Cruise și Robert Downey Jr., dar și regizorii Clint Eastwood și Steven Spielberg.

Între timp, regizorul filmului ´Spectre´ Sam Mendes, în vârstă de 50 de ani, va primi ´John Schlesinger Award´ pentru ´Excelență în Regie´ din partea The GREAT Britain Campaign, astfel fiindu-i onorată imensa contribuție în cinematografie. El a mai regizat și peliculele ´American Beauty´ și ´Skyfall´.
Anul trecut, această distincție a fost pentru Mike Leigh, iar alți deținători ai premiului sunt Danny Boyle, Christopher Nolan și David Yates.

Pe lista câștigătorilor se înscrie și gazda emisiunii ´The Late Late Show with James Corden´, care va fi premiat cu ´Britannia for British Artist of the Year´ din partea Burberry, care onorează talentul britanic în ascensiune sau deja confirmat, mai scrie sursa citată.
Distincția vine după apariția din musicalul Disney ´Into the Woods´ alături de Meryl, Anna Kendrick, Emily Blunt, Chris Pine și Johnny Depp.

Alte trei premii – ´Britannia Humanitarian Award´, ´Charlie Chaplin Britannia Award for Excellence in Comedy´ și ´Albert R. Broccoli Britannia Award for Worldwide Contribution to Entertainment´ – vor fi, de asemenea, înmânate altor staruri la ceremonia din acest an.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava