MOPAN Suceava

”Acum, când fizic suntem distanțați unul de celălalt, să ne unim cu sufletul și să ne bucurăm de frumusețea acestei sărbători.
Să ne gândim că a sta în casă și a respecta măsurile de distanțare socială reprezintă un mic efort al fiecăruia dintre noi, dar este un imens câșting pentru noi, copiii noștrii, părinții și bunicii noștri.
Așa vom putea, mai târziu, după ce vom depăși această criză, să-i îmbrățisăm și să ne bucurăm de zâmbetul și căldura lor.
Doar protejându-i prin aplicarea cu strictețe a măsurilor de protecție îi putem păstra lângă noi și să le dăm o șansă să fie sănătoși mulți ani de acum înainte.
Să fim alături de ei, cei din linia întâi- medici, polițiști, jandarmi, cadre militare- cu gândurile noastre bune, și să- i pomenim în fiecare rugăciune pe care o rostim, pentru că ei ne oferă acum timpul lor, prin faptul că sunt la datorie, indiferent de confesiunea religioasă, uniți prin credință și spirit de sacrificiu.

LA MULȚI ANI !
Tuturor celor ce azi își aniversează ziua numelui și oriunde ați fi, acasă sau în prima linie pentru protecția noastră, haideți să ne unim gândurile spre Dumnezeu şi să-l rugăm să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim. !

HRISTOS A ÎNVIAT!
Tuturor ce astăzi sărbătoresc Învierea Domnului. Să ne așezăm în genunchi, uniți prin credință, și să ne amintim că destinul LUI a fost CRUCEA, scopul SĂU a fost DRAGOSTEA și motivul LUI ai fost TU, EU, NOI”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava