Concert pascal
MOPAN Suceava

”Marcăm astăzi 141 de ani de la înființarea Societății de Cruce Roșie din România, organizație cu o frumoasă tradiție, a cărei istorie este marcată de nenumărate lecții de solidaritate.

Crucea Roșie și-a câștigat respectul și prețuirea românilor prin ajutorul necondiționat oferit semenilor aflați în suferință, prin bucuria și speranța aduse celor deznădăjduiți. A fost și rămâne în prima linie a spiritului umanitar, un neobosit avocat al binelui și ajutorării celor în nevoie, fie că a alinat răniți și bolnavi în timpul războiului, a tratat copii, tineri și vârstnici în timpul epidemiilor, a contribuit la campanii de ajutorare a oamenilor afectați de inundații, secetă sau alte dezastre naturale.

Pentru toate aceste eforturi, suntem astăzi recunoscători generațiilor de voluntari și tuturor celor care și-au oferit timpul, priceperea și umanitatea implicându-se în misiunile Crucii Roșii.

Respect și admirație pentru munca și devotamentul Societății de Cruce Roșie din România și mult succes în nobila și dificila sa misiune!”

Mihai Tudose,

Prim-ministru al României

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava