Concert pascal
MOPAN Suceava

Passing Through Jobs, agenție internațională de recrutare resurse umane, anunță deschiderea unui nou sezon de recrutare pentru tinerii români ambițioși, care își doresc joburi în străinătate, cu salarii competitive, în unele dintre cele mai mari și luxoase shopping mall-uri din Europa. Companii de cosmetice și de îngrijire personală caută reprezentanți de vânzări, brand ambassadors, advisor pentru produse cosmetice și consultant de vânzări, iar România este printre țările preferate de către angajatori. Mai multe informații despre joburile în străinătate disponibile în acest moment pot fi găsite pe http://www.joburi-in-strainatate.com/

Serviciile oferite de către recrutatori vin într-un moment în care, conform Institutului Român de Statistică, oferta locală de joburi nu poate acoperi cererile tinerilor, iar joburile din străinătate sunt solicitate din lipsă de opțiuni în țară. Spre exemplu, dintr-un total de 1.465.000 tinere cu vârstă între 20 și 30 de ani, doar 708.000 sunt angajate, adică 48,33%. Jumătate din persoanele de sex feminin nu au un loc de muncă stabil și nici oportunități reale de a-și construi o carieră. Proporțiile se păstrează și la nivel regional pentru persoane angajate și neangajate, în cadrul aceluiași segment de vârsta, ceea ce este îngrijorător pentru forța de muncă din România.

Cu o experiență de aproape 10 ani în recrutare de personal pentru joburi în străinătate, agenția de recrutare Passing Through Jobs, a transformat depunerea unui CV în începutul unei cariere excelente pentru mulți români care își trăiesc visul unei vieți în străinătate, în orașele europene pe care le-au ales. Managerul companiei, Michael Israeli, declară că „aceasta este o oportunitate pentru tinerii din România, pe care îi considerăm plini de resurse, bine-instruiți și hotărâți în privința carierelor și a viitorului lor. An de an, tinerii știu din ce în ce mai bine ce vor și privesc către deschiderea adusă de joburile în străinătate, nivelul de training și experiența în sine, de a lucra și de a trăi în străinătate, mai ales în Europa Centrală și de Vest.

Agenția de recrutare Passing Through Jobs le dă tinerilor șansa unei cariere în străinătate, în timp ce lucrează în cosmetice, o industrie în plină dezvoltare, atractivă și modernă. Iar noi plusăm oferta cu cele mai bune condiții de trai și multă susținere din partea agenției în procesul de acomodare.”

Când vine vorba de a lucra în străinătate, tinerii inteligenți, educați și muncitori simt că sunt forțați de împrejurări să aleagă joburi sub nivelul lor de pregătire, cu precădere în țări precum Spania (peste 171.000 de români) și Italia (peste 340.000 români). Țări precum Austria, Belgia, Franța, Marea Britanie și Germania au condiții mai stricte de angajare, însă oferă un cadru de lucru mai bun și opțiuni reale de joburi în străinătate pentru tineri educați.

Aici intervine Passing Through Jobs, oferind joburi în cadrul reprezentanțelor unor branduri de lux, training-uri și programe de dezvoltare profesională. Candidaților nu li se cere experiență anterioară în vânzări, în schimb trebuie să știe limba engleză la nivel mediu pentru a trece de fazele preliminare ale procesului de selecție pentru acest tip de joburi în străinătate. Candidații își pot alege joburile în vânzări în baza brandului sau a locației, a beneficiilor sau a cerințelor. Totul este la vedere, totul este transparent, totul este la îndemână.

Salariile oferite variază între $1,500 și $2,500, la acestea adăugându-se comisioane și bonusuri speciale. Unele dintre branduri se oferă să plătească biletul de avion, unele au bonusuri și alte beneficii. Cu toate acestea, agenția se ocupă mereu de nevoile de relocare ale candidaților și oferă cele mai bune opțiuni de cazare, în apropierea locului de muncă, împreună cu mult ajutor pe partea de instalare și acomodare. Acesta este un avantaj pentru tinerii hotărâți, care caută mai mult decât simple joburi în străinătate. „Este o provocare pentru viitorii profesioniști. Nu este ușor să lucrezi în vânzări, dar cu siguranță este un job cu o răsplată pe măsură pentru cei care știu să își canalizeze resursele și energia către cel mai bun rezultat: vânzarea propriu-zisă. Beneficiile sunt imediate, banii sunt foarte buni, șansa este unică”, a declarat Michael Israeli.

Brandurile ce oferă joburi în străinătate, în orașe precum Paris, Londra, Frankfurt, Stuttgart, Amsterdam, Berlin, Milano și multe altele, sunt branduri de lux cu o abordare de retail diferită de alte branduri asemănătoare. Aceștia se bazează foarte mult pe prezentarea produsului și pe interacțiunea cu clienții. Iar acesta este motivul pentru care este nevoie de personal în aceste magazine. Aceste branduri de lux aleg să vorbească direct cu clienții și să își promoveze clienții prin demonstrații în locul unei rețele mari de distribuție și promovare.

Mai mult, tinerii care se alătură programului de recrutare pentru joburi în străinătate vor beneficia de recunoașterea pregătirii, a experienței și a rezultatelor acumulate prin certificatul ISMM. Acesta este un document oficial și legal, oferit de către Institutul Britanic de Marketing și Management al Vânzărilor (ISMM), una dintre instituțiile acreditate să ofere asemenea documente de recunoaștere a performanței la locul de muncă, document care, de altfel, ar fi obținut cu dificultate. Tinerii români nu ar putea să-și facă debutul în carieră mai oficial sau mai bine!

Oferta agenției de recrutare de pe www.joburi-in-strainatate.com/ dă o nouă perspectivă conceptului de „joburi în străinătate” și o transformă într-o experiență a muncii și a traiului în străinătate, întrucât creează șansa unui salariu mai bun și o opțiune decentă pentru sutele de tineri care au nevoie de mai mult decât are de oferit piața locurilor de muncă din România.

Passing Through Jobs este o agenție de recrutare fondată în 2013, cu sediul la Londra, pe strada Station Road nr. 129, NW4 4NJ. Misiunea companiei este de a găsi cei mai buni candidați din țări precum România, Ungaria, Croația, Grecia și Republica Cehă, pentru joburi în vânzări pentru branduri de lux ce au o altă abordare a retailului. Principalul scop al agenției este cel de a ajuta candidații să performeze și să ofere cel mai bun suport profesional disponibil pentru candidații relocați. Peste 900 de persoane și-au început carierele cu Passing Through Jobs.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava