MOPAN Suceava

Uniunea Naţională a Studenţilor din România transmite un mesaj de condoleanţe familiei studentului Vlad DEDIU, preşedinte UNSR din anul 2018. Vă anunţăm cu tristeţe că liderul federaţiei UNSR s-a stins din viaţă, sâmbătă seara, în jurul orei 22.30, în urma unui stop cardio-respirator, ca urmare a unui eveniment nefericit petrecut în staţiunea Mamaia – Constanţa. Colegul nostru, a mers să vadă primele raze de soare ale dimineţii, dar soarele vieţii pentru el a apus, iar noi acum purtăm doliul întunericului.
Vlad va rămâne pentru noi toţi un respectat și respectabil lider al studenţilor, un tânăr implicat şi devotat în dezvoltarea şi îmbunătăţirea vieţii de student dar şi a întregii comunităţi. Aici putem să amintim principalele contribuţii pe care le-a avut, atât în structurile de conducere, cât şi în comisiile de specialitate ale celor mai împortante foruri decizionale din mediul academic. Un tânăr cu o energie şi o dăruire rar întâlnită. „Noi trebuie să facem bine!” aşa ne spunea tot timpul cu zâmbetul larg pe buze. Studenţii nu te vor uita! Noi, toţi prietenii tăi, nu te vom uita!
Vlad a fost mereu tânărul energic, plin de viaţă şi studentul pasionat de ceea ce făcea. Recent, finalizase nivelul de studii superioare de licenţă şi îşi dorea o carieră alături de tineri, lucrând pentru tineri.
Reprezentantul generaţiei moderne a studenţilor, Vlad era: visător, dornic de schimbare în societate, implicat, motivat să rezolve probleme ale comunităţii alături de tineri. Dar… ne consolăm cu gândul că Dumnezeu a ales ca el să contribuie la desăvârşirea cetăţii divine. Mergem mai departe cu convingerea că Vlad este acum steaua noastră călăuzitoare, cea care ne va îndruma altfel pașii spre fapte bune, pentru un viitor așa cum și-l dorea și cum era convins că-l merită toți tinerii din România.

Invităm asociaţiile membre UNSR, partenerii şi colegii reprezentanţi să fie alături printr-o rugăciune şi un gând bun. Transmitem familiei şi prietenilor sincere condoleanţe şi îi asigurăm de tot sprijinul nostru în aceste momente dificile, alături de sutele de studenţi de la nivel naţional.
Vă asigurăm că vom continua gândurile şi proiectele prietenului nostru Vlad DEDIU, respectând cu sfinţenie vorbele sale: „Noi trebuie să facem bine!”, pentru că el chiar a făcut totul bine pentru noi toți. Uniunea Naţională a Studenţilor din România, prin Adunarea Generală îi va oferi titlul post-mortem de „Preşedinte de Onoare”.
Te vom purta mereu în suflet, prieten drag…

Semnat,
ECHIPA UNSR

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava