MOPAN Suceava

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu, a transmis un mesaj către cetățenii județului anume că polițiștii sunt aici și muncesc cu măști pe figura si mănuși pe mâini. El a dat exemplul unui furt de bicicletă pe care polițiștii l-au rezolvat în această perioadă a situației de urgență.

”Azi este ziua colegilor de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Suceava. Nu sărbătoresc nimic special….doar un succes profesional pe timp de Coronavirus. E un mesaj catre toți ceilalți: VIATA MERGE INAINTE …cu bune și rele.

Nu e vorba ca au prins niște hoți….au mai prins si altădată si i-au mai pierdut pe altii . Dar e un mesaj către toți ceilalți. Suntem aici, muncim, cu măști pe figura si mănuși pe mâini. Noi, POLIȚIȘTII. Ne salutăm (clasic, de acum cu o atingere de cot) la intrarea in serviciu si ne preluăm cazuistica zilnică.
De curând….furturi de biciclete. CUM?!! Se mai fura in perioada asta?!! E doar o exclamație….DA…se FURĂ!

Sunt sunat de prietena si colaboratoarea mea de la o televiziune locală. I-au furat bicicleta. O stiu pe femeie de peste 10 ani. E un om corect si de o deontologie deosebită. Sunt, totuși si eu om si imi aduc aminte de toate situațiile dificile în care m-a pus de-a lungul timpului. Realizez însă, ca doar nu am avut răspunsuri la timp si acum imi cer scuze. Vrea doar sa urmeze traseul procedural si sa depună o sesizare. Evident, urmez canalele oficiale de comunicare de sesizare dar incerc sa ii spun Oanei ca perioada este una tulbure si nu pot prognoza o soluționare certa. Primesc din partea unui om de onoare o primă palmă certa. Partea vătămata isi face doar datoria de cetățean…sesizează furtul unei biciclete din scara de bloc si cere efectuarea de verificări. A doua palmă (meritata) vine din partea propriilor colegi judiciaristi din cadrul Poliției Municipiului Suceava care abordează ca de obicei problema cu seriozitate și realizeaza un flagrant, fiind identificată si bicicleta furată juralistei. Caz încheiat, pe perioada situației de urgență. Bun recuperat, infractor arestat, deznodământ fericit. Pare simplu…, nu. Va spun eu, nu este! Felicitări inca o data colegilor judiciaristi din cadrul Poliției Municipiului Suceava”, a relatat Ionuț Epureanu. El a oferit și două PS-uri:

”Ps1: voi oricum aveți o doza de ,,nebunie” aparte, e posibil sa nu stiti ca Romania e într-o situație speciala…..vouă doar cuvântul „HOT” va declanșează porniri interioare. Felicitări inca o dată, colegi judiciaristi!

Ps2: vouă, celor care aveti tentatia de a nu respecta legea. Pentru orice infracțiune săvârșită pe perioada stării de urgenta, instanțele de judecată aplica un spor de pedeapsă. Asa ca…..MAI BINE STAM TOȚI IN CASĂ! SI ….Totul va fi bine!”

Mesaj de la polițiști către suceveni: ”Suntem aici, muncim, cu măști pe figura și mănuși pe mâini. Noi, POLIȚIȘTII”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava