Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, roagă cetățenii să stea acasă pentru prevenirea răspindirii coronavirusului. Într-un mesaj intitulat „Stați acasă!” și postat pe pagina sa de Facebook, primarul spune: „Dragi suceveni, mă adresez dumneavoastră în aceste momente grele pentru țară și pentru orașul nostru. Ne luptăm cu acest virus nou, COVID-19, coronavirus. Sigur, așa cum se știe, și orașul nostru este afectat. De aceea, pentru limitarea acestui virus, am o rugăminte la dumneavoastră. Și o spun cu toată fermitatea. Vă rog, stați acasă. Stați acasă, dragi suceveni. Dacă dumneavoastră veți sta acasă, vă veți salva viețile dumneavoastră în primul rînd. Salvați viețile celor dragi. Salvați viața orașului. Putem salva locurile de muncă. Mai mult decît atît, putem reveni mai repede la o viață normală, putem merge mai repede la serviciile noastre. De aceea, am această rugăminte, la dumneavoastră. Să evităm aceste deplasări care nu sînt numaidecît necesare”.

Ion Lungu a amintit că Primăria Suceava a pus la dispoziția cetățenilor o linie de telefon directă care este funcțională de luni-sâmbătă între orele 6.00-22.00.

Prin poliția locală și Direcția Socială, a spus Lungu,  stă la dispoziție pentru a  duce apă și mâncare celor izolați la domiciliu sau pentru a face cumpărături persoanelor peste 65 de ani să nu mai fiți nevoiți să ieșiți din casă. ”Aașadar încă o dată vă rog dragi suceveni să respectați aceste reguli din Ordonanța Militară și să stați acasă azi că mâine s-ar putea să fie târziu. Să ne rugăm la Dumnezeu să afecteze cât mai puțin orașul nostru”, a încheiat Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava