MOPAN Suceava

”Acolo unde înfloresc florile există încă speranță!”. Este mesajul emoționant transmis de viceprimarul municipiului Suceava, Marian Andronache. El a arătat că angajații Domeniului Public își fac datoria, chiar și în condițiile date, pentru îngrijirea si înfrumusețarea orașului: fântânile arteziene sunt funcționale, se plantează flori, se gazonează, se cosește iarba, pentru ca orașul să arate bine în momentul când vom ieși din casă.

”Totuși, din tabloul primăvăratic al Sucevei, lipsesc cele mai frumoase flori: râsetele colorate ale copiilor care se joacă în parcuri, jocurile de șah din parcul de la policlinica, plimbările și chiar claxoanele din orele cu trafic intens.

Ține de noi să ne putem întoarce cât mai devreme la un ritm normal al activității. Haideți să respectăm în continuare măsurile de prevenție indicate de autorități și să rămânem cât mai mult în case. Să ne revedem sănătoși, iar până atunci vreau să vă bucur privirea cu florile care împodobesc acum orașul”, a transmis Andronache.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava