MOPAN Suceava

Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită în fiecare an, în data de 1 octombrie ne oferă prilejul de a ne exprima recunoştinţa şi respectul faţă de cei în slujba cărora ne aflăm. Această zi ne reaminteşte cât de valoroşi sunt oamenii, indiferent de vârsta lor şi se sărbătoreşte, tocmai pentru a promova drepturile persoanelor de vârsta a treia, prin încurajarea de a participa activ la viaţa economică, politică, socială şi culturală, dar şi pentru promovarea unei imagini pozitive a îmbătrânirii, lipsită de discriminare, prin incluziune socială.

Numărul de ani adunaţi în vârstă nu trebuie să împovăreze – suntem pe cât de tineri sau bătrâni ne simţim. Trebuie să aveţi în vedere că indiferent de vârstă, puteţi aduce o contribuţie foarte valoroasă în orice activitate, prin prisma experienţei acumulate.

În această zi de sărbătoare, am deosebita plăcere şi marea onoare de a mă adresa dumneavoastră şi de a vă transmite expresia celor mai sincere sentimente de preţuire.Ştiu că cel mai important lucru pentru dumneavoastră este sănătatea, de aceea vă urez din toată inima să aveţi sănătate, pentru a putea trăi liniştiţi şi a vă bucura mulţi ani înainte, alături de cei dragi.

În calitate de Director Executiv al Casei Judeţene de Pensii Suceava, vă asigur că toate acţiunile şi măsurile promovate în cadrul instituţiei, au ca principală preocupare oferirea de servicii publice de calitate, accesibile şi aproape de beneficiari, iar priceperea şi energia noastră ,vor fi orientate şi în continuare pentru a vă fi sprijin atunci când veţi avea nevoie. Consider că avem datoria să ne schimbăm atitudinile şi percepţiile faţă de persoana vârstnică şi să creăm acele punţi de solidaritate între generaţii, care să asigure păstrarea demnităţii umane pe tot parcursul vieţii.

Vă asigur că nu ne gândim la dumneavoastră ca la simpli beneficiari ai serviciilor prestate. Avem în vedere faptul că printre dumneavoastră se află părinţii şi bunicii noştri, unchi şi mătuşi. A fi alături de persoanele vârstnice şi a le arăta respectul nostru este o datorie morală pentru noi, ca cetăţeni şi ca societate.

Doresc tuturor să aibă multă sănătate, o viață liniștită și să poată să ne transmită din bunătatea și înțelepciunea lor mult timp de acum înainte.

Cu aleasă preţuire,

Director Executiv,

Constantin Boliacu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava